Fruitdorp Lauwerzijl

Een kern waar pit in zit

halloween soos 2013

Halloweentocht Jeugdsoos – oktober 2013

 

De jeugd werd om 19.45 in de Vrijwilliger verwacht. Van hieruit werden ze vervoerd naar de Kollumerwaard. Hier stond Meint-Jan hun op te wachten en kregen ze een zaklamp uitgereikt.
Een grote groep, wel geteld 33 jongeren, deden ermee. Daarnaast stonden maar liefst 14 engerds hun op te wachten.
Op hun tocht moesten er nummers genoteerd worden. Dit nummer gaf de plaats van een letter in het alfabet aan. Zo moesten ze een woord zien te raden. De ‘engerds’ hadden een nummer op hun hand. Deze ‘engerds’ konden ze dus niet negeren. En, zij waren allen gewapend met een fles ketchup. Toen ze het bos binnen kwamen werden ze meteen al opgeschrikt door Pennywise de Clown op de fiets. Onderweg kwam er o.a. iemand uit de grond, was er een kort boottochtje en ging iemand zich verhangen in een boom en dan nog alle andere ‘engerds’ die ze op hun pad tegen kwamen. Het was een spannende tocht van ongeveer 3,5 km.

De Halloweenploeg, de ‘engerds’ dus, werd om 18:00 uur bij Evert v Panhuis verwacht. Daar werden ze onder leiding van Monique Schouten geschminkt. Zij werd geholpen door Ria Roffel, Anita v. Panhuis en Melissa Haan. De Halloweenploeg was onder leiding van Meint-jan Slagter. Figuranten waren; Patrick, Hilbrand, Harry, Esmee, Enno, Peter, Sietse, Omer, Mehmet, Martin, Klaas, Alissa, Rene, Evert en Chauffeur was Johan Kramer.

Iedereen bedankt voor de medewerking en de opkomst. Het was weer Super!.