Fruitdorp Lauwerzijl

Een kern waar pit in zit

Paasviering Chr.Vrouwenvereniging

Lieve dames

Donderdag 26 maart hebben wij onze paasviering van de vrouwenvereniging.
We vragen iedereen hier iets aan bij te dragen. Dit kan een tekst zijn, een gedicht, een verhaaltje, een herinnering over wat u vroeger deed of kreeg met Pasen, of iets heel anders.
Wat roept Pasen bij u op?

Dit was de oproep vanuit het bestuur aan de leden van de vrouwenvereniging van Lauwerzijl met een prachtige avond als resultaat. Met een toneelstukje, gedichten, liederen, luistermuziek en –zang, persoonlijke herinneringen en belevingen, voorgelezen verhalen, een terugblik op een eerdere vrouwenvereniging avond en meer.
Prachtig dat zovelen gehoor gegeven hadden aan de oproep. Onder het genot van een kop koffie of thee met een heerlijke eierkoek werd er aandacht geluisterd. Ruim 20 paasbloemstukjes sierden de tafels, met dank aan Wilma van Gosliga, voor elk lid één om mee naar huis te nemen. Als traktatie kon een paaschocolaatje natuurlijk niet ontbreken. Tegen halftien was er nog een creatieve afsluiting; het maken van een eierhoedje van vilt. Met elkaar een avond vullend programma. Na het beëindigen van het officiële gedeelte kregen we nog een drankje en een hapje aangeboden.
De eerste avond van het nieuwe bestuur met als voorzitter Ineke Kuipers, penningmeester Wilma van Gosliga en secretaresse Jannie Bloed zit er op.